Aktiviteter

Bogen Feriehus har spesialisert seg på dere som liker å fiske, med gode båter og fasiliteter. Men med utgangspunkt i Bogen ligger et fantastisk stykke kystnorge for dine føtter med muligheter for ulike typer aktiviteter. Med høydepunkt som den spektakulære geologiøya Leka, fjellmassivet Heilhornet, det fredede fiskeværet Sør Gjæslingan, Bindalen, og vakre Abelvær. Vandring, sykkel, eller sjøaktiviteter, vi gir deg tipsene til din neste ferie !!

Hva skjer ?

Bogen Feriehus ligger midt i smørøyet - med kort vei både til Helgelandskysten og Namdalskysten. I området er det mange ting som skjer hele året rundt ! Overnatt gjerne på Bogen Feriehus.

Traseen i Heilhornløpet.
Traseen i Heilhornløpet.

Traseen i Heilhornløpet

Heilhornløpet

Bogen Feriehus er et perfekt sted å overnatte om du skal være med i Heilhornløpet. Løpet er både for mosjonister og aktive, og starter i Bindalseidet. For informasjon om løpet - se heilhornlopet.no

Sildvikafestivalen

Sildvikafestivalen går av stabelen for 6. året på rad i 2020 i Naustbukta. For mer informasjon - se Sildvikafestivalen på Facebook.

Nordlandsbåtregattaen

Nordlandsbåtregattaen er et tredagers arrangement som skal fremme kjennskapen til og kulturen rundt Nordlandsbåten. Nordlandsbåtregattaen er båten, festen, og opplevelsen. Regattaen er et viktig profilarrangement for Bindal i løpet av året, og et av de største trivselsarrangementene i kommunen.

For mer info - se: regattaen.no

Fiske

Det er et meget godt sjøfiske i fjordene rundt Bogen, hvor man får det aller meste av de fiskeslag som finnes lenger sør og nord i landet. Dessuten ligger Bogen Feriehus skjermet for sterke vinder som vanligvis fører til landligge andre steder.

Båter – Båtutleie

Bogen Feriehus kan tilby utleie av 10 båter. Båtene er fra 16 - 20 fot, med 25 - 75 hk med elstart og styrekonsoll.

Vandring

Turmulighetene er mange i området rundt Bogen Feriehus. På denne siden finner du noen av våre beste forslag til fjellturer og andre turer.

Severdigheter Bindal – Leka – Vikna – Nærøy

Fra Bogen kan du nå store deler av Namdalskysten på 1-2 timer, og Brønnøysund på under 2 timer. Du kan fylle ferien med mange spennende dagsturer. På denne siden finner dere en oversikt.